Stäng

08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf)

Fria byten

Startsida / Kite / Kitepaket / Kitepaket Cabrinha Switchblade 2019 med Spectrum 2019
Kitepaket Cabrinha Switchblade 2019 med Spectrum 2019
Kitepaket Cabrinha Switchblade 2019 med Spectrum 2019

Kitebräda

Cabrinha Spectrum -19

Mer info

Cabrinha Spectrum -19

SPECTRUM -19

Spectrum är brädan som gör allt och den gör det bra, oavsett om du ger dig ut på plattvatten, chop eller vågor kommer den alltid leverera fin prestanda och se till att du får ut så mycket som möjligt av varje dag bakom draken.

Spectrum har en mjuk genomgående flex som är förlåtande i stökigt vatten och ger kontrollerade landningar efter hopp. Brädans outline är ganska rak i jämförelse med många andra modeller och med medelhög rocker vilket gör den stabil och lättåkt. Den raka outlinen ger brädan även riktigt bra höjdtagningsförmåga.

Några ord från tillverkaren.

• Rocker och flex-profil som är framtagen för alla förhållanden och körstilar.
• Utmärkt prestanda i uppvind.
• Mjuka landningar.
• Utmärker sig i stökigt vatten.
• Smidig och lätt att hantera.
• Konkav på undersidan.
• Stora fenor för bra grepp.

Kite

Cabrinha Switchblade -19 (Flera Färger)

Mer info

Cabrinha Switchblade -19 (Flera Färger)

SWITCHBLADE -19 (FLERA FÄRGER)

Vi skulle kunna fokusera på att Swithblade är världens mest sålda kite genom tiderna, att den innehar världsrekordet i höjdhopp och att Nick Jacobsen använde den när han hoppade från Burj Al Arab på 210 meters höjd.

Men det spelar ingen roll för de flesta av oss. Viktigare är varför den idag är en av världens mest använda kites på kiteskolor världen över. Det är för sin oöverträffade kombination av prestanda och användarvänlighet. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kommer du ha nytta av och uppskatta förutsägbarheten, stabiliteten och pålitligheten i hanteringen av kiten. Ingen annan kite står så snällt och väntar på dig där uppe när du måste justera bindningen eller är så lätt att justera till vad du vill ha ut av den. Med två lägen på bridlesen ändrar du lätt om du vill ha mycket eller lite bomtryck samt responsen i styrningen.

Uppbyggnaden med 5 struttar och det nya dacronmaterialet ger kiten en fantastisk stabilitet och stort vindregister.

Kitebom

Cabrinha Kitebom 1X Trimlite Quickloop -19

Mer info

Cabrinha Kitebom 1X Trimlite Quickloop -19

KITEBOM 1X TRIMLITE QUICKLOOP -19

Fast bom med Cabrinhas säkerhetssystem 1X. Lätt vikt samt stilren och funktionell design är några av ledorden för denna bom. Bommen finns i storlekarna 44, 52 och 60 cm.

Med trimlite håller du enkelt reda på hur mycket du har trimmat kiten under en session vilket även gör det enkelt att hitta neutralläget. Dessutom får du lite färre linor att hålla reda på när du snurrar upp linorna på bomen innan du packar ihop utrustningen för dagen.

2019-årsmodell har assymetriska greppzoner vilket gör det lättare att hålla sig fast i bommen samt att den är förfinad i ändarna för bättre hållbarhet och flytkraft. 

Denna bom kommer med quickloop-system för infästning i hängselen samt 2019 års stilrena design i svart/vit/grå.

Bindning:

Cabrinha Bindning Kite H1 -19

Mer info

Cabrinha Bindning Kite H1 -19

Cabrinha H1 Kitebindning 2019

Lättviktsbindning med assymetrisk form och bra passform. Enkel hantering med en strap och skönt vadderad stropp och är lätt att komma i och ur. Tågrepp, stöd för hålfoten och skydd för hälen. 

Kitepump

Cabrinha Kitepump Hd

Mer info

Cabrinha Kitepump Hd

Extra kraftig pump från Cabrinha.