KONTAKTA OSS: 08-26 70 76 Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf) Fria byten

Black Friday hos Skidsport

Fredagen den 24 november kör vi Black Friday med grymma priser på hela butikens utbud. 

Vi erbjuder dig 20% rabatt på ordinarie pris och, som lök på laxen eller valla på skidorna, 5% extra rabatt om du lämnar dina kontaktuppgifter till vårt nyhetsbrev. Totalt 25% alltså!

 

 

Priserna gäller i butiken och så långt lagret räcker. På webben har vi utvalda produkter rabatterade. 

Observera våra öppettider som är 10-20 den 24/11.

Välkommen!

Stäng