Stäng

08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf)

Fria byten

Nyheter från Cabrinhas 2019 linje!

I butiken finns nu ett urval av brädor, kites och tillbehör av kommande säsongs prylar. Kom in och kläm och känn, känns riktigt bra!

Största nyheten är helt klart den nya kiten Moto. Det är en helt nyutvecklad kite som lägger sig mellan Switchblade och FX om man måste jämföra. Vi tror att den kommer bli en hit! Den är kvickare att manövrera än en Switchblade, stabilare än en FX och med lätt bomtryck som kommer göra den populär även hos de som är nya i sporten. Switchblade har fortfarande överlägset vindregister och tryck och FX hanterar avancerad körning lika bra som vanligt, men Moton är en riktigt bra mix.

För er som vill testa har vi en Moto 9 kvm för demo.

Andra heta nyheter är X:Breed Surf/Foil som kommer bli het med sin grymma shape för både vågor och strapless freestyle men nu också är förberedd för de nya Hi:Rise foilarna.

Hi:Rise foilarna går att få tag på i begränsat antal under vinterhalvåret för dig som har bråttom.

Du som vill vara säker på att få dig en till i vår och aldrig mer göra en bomkörning till stranden, kontakta oss för att lägga en förorder (utbudet kommer vara begränsat även om vi beställt en del).

Det gäller även andra produkter, vet du vad du vill ha, hör av dig så beställer vi det åt dig, om inte annat för säker leverans tidig vår.