Stäng

08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter)

Fria byten

Nyheter från Cabrinha

Största nyheten i år är helt klart den nya kiten Moto. Det är en helt nyutvecklad kite som lägger sig mellan Switchblade och FX om man vill jämföra. Vi tror att den kommer bli en hit! Den är kvickare att manövrera än en Switchblade, stabilare än en FX och med lätt bomtryck som kommer göra den populär även hos de som är nya i sporten. Switchblade har fortfarande överlägset vindregister och tryck och FX hanterar avancerad körning lika bra som vanligt, men Moton är en riktigt bra mix.

För er som vill testa har vi Moto 9 och 12 kvm för demo. 

Andra spännande nyheter är X:Breed Surf/Foil som kommer bli het med sin grymma shape för både vågor och strapless freestyle men nu också är förberedd för de nya Hi:Rise foilarna.

Även X:Breed tillsammans med Hi:Rise Lift foilen har vi för demo. 

Hi:Rise foilarna är också högintressant tillsammans med en Double Agent eller en X:Breed. Välj mellan Hi:Rise Lift eller Hi:Rise Speed beroende på vad du vill ha ut av foilen. Som namnen avslöjag är Lift en foil för extremt tidigt lyft i låga hastigheter, med denna kommer du smyga dig förbi kompisarna i vattnet innan de knappt får upp sina kites i luften. Speed har tunnare vingar och är mer inriktad på fart och här kan du ta vinklar som bara kiten sätter begränsningar för. 

 

Självklart gör vi paketpriser till dig på de olika produkterna. Många varianter kommer vi ha färdigpaketerade här på hemsidan men hör av dig om du inte hittar ett färdigt paket med det du söker så löser vi det. 

Är det något du söker som vi inte har hemma? Hojta till så tar vi hem det!

Välkommen in och kläm o känn!