KONTAKTA OSS: 08-26 70 76 Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf) Fria byten
Startsida / Redline IGS MOVE

Nu är nya redline intelligrip move här!

Årets stora nyhet i längdvärlden är Madshus nya "vallningsfria" Redlineskida med skin under foten. En riktigt vass tävlingsskida anpassad för skinteknologin samt med Rottefellas nya MOVE SYSTEM bindning som enkelt går att justera i tre lägen, till och med under färd med lite övning! 

 

Det nya systemet möjliggör en snabb och oerhört enkel justering när du vill gå från att ha maximalt fäste till maximalt glid. Vi har testkört och det fungerar riktigt riktigt bra. Skidan har mycket åkkänsla och fina spann och blir en grym träningspartner eller tävlingspartner för dig som alltid vill vara försäkrad om att ha grepp och ha bästa möjliga förutsättningar.

 

Madshus Redline Intelligrip är den enda skida som kommer gå att få med Rottefellas nya MOVE SYSTEM denna säsong. Ett oerhört kompetent "Skin-paket". 

 

Skidan börjar levereras i slutet av november men vi tar emot förbeställningar. Tillgången är begränsad så lägg din order redan idag för att vara säker på att få rätt skida till dig.

 

Rekpris Madshus Redline Intelligrip: 7 999 kr

Rekpris Rottefella MOVE: 1 799 kr

Introduktionserbjudande: 7 999 kr

 

Kontakta oss för mer info eller PDF-broshyr om produkterna. 

info@skidsport.nu ; 08-267076

Stäng