KONTAKTA OSS: 08-26 70 76 Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf) Fria byten
Startsida / Jobba hos Skidsport / Säljare med fokus alpint

Säljare med fokus på alpinavdelningen

 

Nu söker vi för omgående anställning en person för butiksarbete med kunskaper inom alpin skidåkning och/eller snowboard (utövar du andra av våra sporter är det givetvis ett plus). Du bör ha god kunskap om alpin skidåkning och skidor generellt. Har du erfarenhet av att gjuta sulor, forma pjäxor, boot fitting, montera bindningar odyl är det ett stort plus.

 

På sikt finns det möjlighet för rätt person att få ett större ansvar för alpinsortimentet och utvecklingen av alpinavdelningen. Du har en positiv inställning, är motiverad, utåtriktad och gillar kundkontakt, är sportig och nyfiken på att få arbeta med sköna kollegor, trevliga kunder och roliga sporter.

Då våra kunder generellt håller en hög nivå på sitt idrottande, är kunniga och pålästa ser vi gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet och förståelse för hur man möter och bygger förtroende hos kunder.

 

OM SKIDSPORT

Skidsport Bromma har funnits i över 35 år. Vintertid säljer vi produkter inom alpin- och längdskidåkning samt snowboard. Sommartid ägnar vi oss åt cykel, rullskidor och vattensporter såsom vindsurfing, SUP, surfing, kitesurfing, vattenskidor och wakeboard. Vi säljer produkter från världsledande varumärken med erkänt hög kvalitet.

Hög kvalitet är också något vi strävar efter att hålla på servicen vi ger våra kunder. Många är aktiva och engagerade idrottare på såväl elit- som motionsnivå, andra är nybörjare men intresserade av att utveckla sina färdigheter och hitta glädjen i en ny sport. Mottot är att ge våra kunder hög service med hjälp av kunnig personal, kvalité och mervärde genom analys och förståelse för kundens önskemål.

Därför är det ett krav att vår personal är aktiv (eller har varit aktiv) och har bra förståelse för produkterna inom någon eller några av de sporter vi säljer, vilket är en förutsättning för att kunna förstå och analysera kundens behov. 

 

Mejla din ansökan till jobb@skidsport.nu

Frågor om rollen: mattias@skidsport.nu 

Stäng