KONTAKTA OSS: 08-26 70 76 Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf) Fria byten
Startsida / Jobba hos Skidsport / Säljare med fokus längd

Säljare med fokus på längdavdelningen

 

Vi söker en person för butiksarbete med goda kunskaper inom längdskidåkning (utövar du även andra av våra sporter är det givetvis ett plus). Du är eller har varit aktiv längdåkare alt har arbetat med detta tidigare och har ingående kunskaper och intresse för produkterna. För rätt person finns det stora möjligheter att få vara med och forma och utveckla vår längdavdelning framöver. 

 

Arbetet innebär sedvanligt butiksarbete med kundkontakt, förberedande arbete i butiken och på lagret för att säkerställa en effektiv försäljning och positivt intryck i butiken. Du kommer också hjälpa till i verkstaden med montering av bindningar odyl. 

 

På sikt finns det möjlighet för rätt person att få ett större ansvar för längdsortimentet och utvecklingen av längdavdelningen. Du har en positiv inställning, är motiverad, utåtriktad och gillar kundkontakt, är sportig och nyfiken på att få arbeta med trevliga kunder och roliga sporter.

Då våra kunder generellt håller en hög nivå på sitt idrottande, är kunniga och pålästa ser vi gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet och förståelse för hur man möter och bygger förtroende hos kunder.

 

Om Skidsport

Skidsport Bromma har funnits i över 35 år. Vintertid säljer vi produkter inom alpin- och längdskidåkning samt snowboard. Sommartid ägnar vi oss åt cykel, rullskidor och vattensporter såsom vindsurfing, SUP, surfing, kitesurfing, vattenskidor och wakeboard. Vi säljer produkter från världsledande varumärken med erkänt hög kvalitet.

Hög kvalitet är också något vi strävar efter att hålla på servicen vi ger våra kunder. Många är aktiva och engagerade idrottare på såväl elit- som motionsnivå, andra är nybörjare men intresserade av att utveckla sina färdigheter och hitta glädjen i en ny sport. Mottot är att ge våra kunder hög service med hjälp av kunnig personal, kvalité och mervärde genom analys och förståelse för kundens önskemål.

Därför är det ett krav att vår personal är aktiv (eller har varit aktiv) och har bra förståelse för produkterna inom någon eller några av de sporter vi säljer, vilket är en förutsättning för att kunna förstå och analysera kundens behov. 

 

Mejla din ansökan till jobb@skidsport.nu

Frågor om rollen: mattias@skidsport.nu 

 

Stäng