KONTAKTA OSS: 08-26 70 76 Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf) Fria byten

KÖPVILLKOR

 

PRISER

I priserna ingår moms med 25 %. Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel och förbehåller sig rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked.

 

LAGERSALDO

Lagersaldot som visas på produkterna är inte 100% säkert. Dels så syncas web-databasen med kassasystemet bara 1 gång per dag (kvällstid). Sen kan det såklart förekomma svinn osv. som vi inte har kontroll över. Skulle du råka köpa en vara som vi inte har och inte kan få fram så kontaktar vi dig och sätter tillbaka pengarna på ditt kort med en gång.

 

LEVERANS

Vi skickar endast inom EU länder. Leverans tar normalt några dagar. Vi skickar alla beställningar som paket via DHL eller Posten. Du kan följa din beställning under "Lagda beställningar" som du hittar i högerspalten.

 

RETUR

Motsvarar inte din vara förväntningarna och den ska returneras fyller du i den medföljande returlappen och klistra på retursedeln.

Returfrakt debiteras med 99kr utom på skrymmande produkter (cykel, surf mm) där returkostnad beräknas individuellt beroende av vikt mm. Rea produkter debiteras med 149 kr i returfrakt (gäller ej skrymmande varor, se ovan.)

 

Vid ev frågetecken, kontakta oss i butiken  på 08-267076.

 

BETALNING OCH SÄKERHET

Vi har valt att samarbeta med Samport Telluspay för högsta säkerhet. Dom tillhandahar en av dagens bästa mjukvaror när det handlar om säkra betalningstransaktioner. Du kan betala tryggt och säkert med ditt kredit -konto kort. Själva betalningen utförs inte hos oss utan på deras super-säkra server och det kommer vara en krypterad förbindelse mellan endast dig och banken. Om ditt kort är anslutet till UCAF / 3-D Secure kommer detta automatiskt att behandlas genom en UC3-D server. När betalningen är klar och godkänd av banken dirigeras du tillbaka till oss.

 

REKLAMATION

Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten. Gäller det en använd vara, så ta först kontakt med oss, telefon 08-267076. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du betalt samt avgifter. Om du beställt flera varor än den du returnerat betalar vi dock inte tillbaka avgifterna (detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor man beställt). Fyll i retursedeln, som är bifogad i ditt paket, vad du returnerar och uppge varför du inte är nöjd. Använd den förklistrade returadressetiketten som finns medskickad.  Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det anmäl det genast på platsen. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så skickar du det tillbaka till oss. Vid byte eller retur står du för transportrisken. Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad, där står ditt returkollinummer. Detta nummer används alltid vid eventuella reklamationer.

 

PERSONUPPGIFTER

Skidsport är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av oss för att administrera kundrelationen samt för marknadsföringsändamål. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part, utan stannar hos Skidsport och dess ägare.

 

FORCE MAJEURE 

Skidsport är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden.

 

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

Skidsport Bromma AB, Drottningholmsvägen 324, 167 31 BROMMA

Telefon: 08-26 70 76

e-post: info@skidsport.nu

Organisationsnummer 556217-3574.

Du når oss säkrast på telefon vardagar mellan 10-18

alternativt via e-postadressen ovan.

Stäng