08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på ordrar över 500 kr

Fria byten

Startsida / Service & Verkstad / Bootfitting bromma

Bootfitting

Maximera komfort och prestation i skidbacken med vår bootfitting-tjänst på Skidsport i Bromma

Bootfitting, eller anpassning av skidpjäxor, är en viktig process som kan göra stor skillnad för skidåkarens komfort och prestation i skidbacken. På Skidsport i Bromma tar vi bootfitting på allvar och erbjuder en helhetslösning för att skapa den perfekta pjäx-passformen för varje individ.

Bootfitting-processen börjar med en grundlig fotanalys, där en erfaren bootfitter från butiken undersöker skidåkarens fot och rörelsemönster. Denna analys är avgörande för att kunna identifiera eventuella problemområden och behov av justeringar för pjäxan. 

Efter fotanalysen är det dags för utprovning av pjäxor. Vi på Skidsport i Bromma har ett stort utbud av kvalitetspjäxor från välrenommerade varumärken, och bootfittern hjälper skidåkaren att hitta en modell som passar både foten och skidstilen.

När skidåkaren har hittat rätt pjäxor är det dags för uppvärmning. Genom att värma upp pjäxorna kan de mjukas upp och anpassas till foten på ett mer effektivt sätt. Uppvärmningen sker med hjälp av specialutrustning och tar vanligtvis 10-15 minuter.

När pjäxorna är uppvärmda är det dags för formgjutning av sulor. Vi använder oss av den senaste tekniken för att skapa specialanpassade sulor som ger maximal komfort och prestanda. Genom att formgjuta sulorna efter skidåkarens fot kan man åstadkomma en bättre passform och förebygga skador och smärta. Sulan gör även att du får ett bättre kantgrepp och mer kontakt när du trycker till i svängarna. 

Sist men inte minst är det dags för anpassning. Genom att justera spännen, läst och andra detaljer på pjäxorna kan bootfittern skapa en helt individuell passform som tar hänsyn till skidåkarens unika behov och önskemål. Baserat på din fots utformning kan vi ta till diverse tekniker för att få pjäxan perfekt. Exempel utknackning vid ankel, bredda för större vader, extra utrymme vid tån eller anpassning för högt fotvalv. 

Bootfitting är en viktig investering för alla skidåkare som vill uppleva maximal komfort och prestation i pisten. Hos oss på Skidsport i Bromma kan man få hjälp av erfarna bootfitters som tar sig tid att förstå varje individs behov och skapa en helt anpassad lösning.

 

Höj din skidupplevelse med vår kostnadsfria bootfitting för skidpjäxor i 2 år

Vi har ansvaret att sälja rätt skidpjäxa till dig från början och se till att den passar bekvämt. Om du upplever obehag eller tryck efter att ha använt pjäxorna några gånger, så är det vårt ansvar att åtgärda det utan extra kostnad. Du kan enkelt besöka oss och visa var det gör ont, och vi kommer att hjälpa dig genom en kostnadsfri anpassning av pjäxorna. När du köper skidpjäxor hos Skidsport, ingår fri bootfitting i 1 år och pjäxservice i 2 år från inköpsdatum. Efter 2 år eller om pjäxorna inte är köpta hos oss gäller prislista här nedan.

 

Prislista Bootfitting & Pjäxservice

Lästning tryck per punkt: 300 :-

Fräsning per punkt: 300 :-

Fräsa ner tå och hällklack: 400 :-/Par

Hälkil: 150 :-/st

Förbättrat hälgrepp: 300:-/Par

Volymreduceringssula: 200:-/Par

Volymreducering av skaft: 350 :-

Byte av spänne: 250 :-

Endast spänne: 150 :-

Värmning av innersko: 500 :-

Slitsulor: 350 :-

Formgjuten sula: 1250 :- (Pjäxor köpta på Skidsport 950 :-)

*Vid omfattande arbete lämnas offert

*Du behöver inte boka tid i förväg. Vid helg/röda dagar rekommenderar vi att du kontaktar oss innan du kommer in till butiken, för att slippa kö.

 

Vill du också uppleva maximal komfort och prestation? Kontakta oss idag för att boka din bootfitting hos Skidsport i Bromma och få en helt anpassad lösning för att skapa den perfekta passformen för dina skidpjäxor. Välkommen!