08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på ordrar över 500 kr

Fria byten

Startsida / Köpguider

Köpguider för alpint, längd, snowboard och surf!

Att välja rätt utrustning för dina aktiviteter kan vara en utmaning, men vi har lösningen för dig! Hos oss hittar du en samling av olika köpguider, som ska hjälpa dig att göra det bästa valet för ditt nästa äventyr!

Våra köpguider är fyllda med insider-tips, råd och information om de senaste produkterna på marknaden. Vårt team av experter säkerställer att vi alltid har den mest uppdaterade informationen tillgänglig, så du kan vara säker på att du alltid får det bästa valet.

Våra guider fylls på med jämna mellanrum, så du kan vara säker på att du alltid hittar den information du behöver. Bläddra igenom våra köpguider och hitta den information du behöver för att göra det bästa valet för dig!

SURF

Är du ute efter en ny SUP, men känner dig osäker vilken du ska välja? I den här guiden går vi igenom hur du väljer rätt modell, storlek och material för dina behov och förutsättningar. Lär dig vad du ska leta efter när du väljer din nya SUP i vår guide.
Lär dig välja rätt utrustning för kitesurfing! I den här guiden kommer vi gå igenom grunderna för att välja rätt kiteboard och kite storlek för en oförglömlig upplevelse. Ta reda på allt du behöver veta om kitesurfing utrustning från våra experter. Klicka här för att lära dig mer!

ALPINT

Är du på jakt efter de perfekta skidorna som du kan använda över hela berget? Vi har samlat allt du behöver veta för att göra det bästa valet. Låt våra experter guida dig genom valet av rätt längd, bredd och flex för att hitta de skidor som passar just dig och dina preferenser.
Hur väljer jag rätt skidhjälm? Vi har samlat allt du behöver veta om storlekar, säkerhet och funktioner för att hjälpa dig att välja rätt skidhjälm för din åkning. Missa inte vår guide för att hitta den perfekta skidhjälmen för dig!
Förbereder du dig inför en tur på fjället?I den här artikeln kommer vi gå igenom tips och råd från våra specialister och ta reda på vilken utrustning du behöver för att ta dig till toppen och tillbaka på ett säkert sätt. Låt oss hjälpa dig att välja rätt utrustning för en oförglömlig topptur!
Står du i valet och kvalet om vilken alpin produkt du ska välja? Skidsport har samlat de mest prestigefyllda varumärkena för alpinprodukter på marknaden och dem baserat på prestanda, pris och design.

Välj rätt goggles

(Kommer snart)
Förbereder du din nästa skidresa? Då behöver du rätt alpinkläder! Men vilka plagg är egentligen bäst för just dig och ditt åkande? I vår köpguide för alpinkläder går vi igenom allt du behöver veta för att välja rätt skallager, mellanlager och underställ.

LÄNGD

Letar du efter det bästa inom längdskidåkning från 22/23? Skidsport har jämfört olika varumärken och deras produkter utifrån prestanda, pris och design. Hitta din perfekta längdutrustning nu!
I den här guiden kommer vi gå igenom hur du väljer rätt längdskidor och utrustning för att klara att prestera på topp under Vasaloppet.. Lär dig allt om skidornas längd, bredd och vikt, samt vilken typ av stavar och bindningar som är bäst för Vasaloppet.

Välj rätt längdpjäxor

(Kommer snart)
Vallning av längdskidor kan vara en utmaning för många, men med hjälp av vår enkla steg-för-steg guide kan du lära dig valla dina längdskidor på ett smidigt och enkelt sätt! Lär dig allt du behöver veta om val av valla, produkttips och verktyg för att få ut det mesta av din åkupplevelse.

SNOWBOARD

Välj rätt snowboard

Välj rätt snowboardboots

(Kommer snart)
(Kommer snart)

BLOGG

I Sverige finns det många populära topptursdestinationer som erbjuder en fantastisk upplevelse i en spektakulär naturmiljö. I den här artikeln kommer vi att ta en titt på några av Sveriges mest populära topptursdestinationer, samt ge dig några viktiga förberedelser och fem snabba tips för en säker och lyckad topptur.
Söker du den ultimata skidan inför ditt kommande skidäventyr? Varje år åker personalen på ett omfattande skidtest där alla specialister från butiken testar de senaste skidmodellerna. Varje medlem i personalen genomför ett individuellt testprotokoll på varje skida för att få en djupare förståelse för deras unika egenskaper. Årets skidtest är något utöver det vanliga, läs mer...