08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på ordrar över 500 kr

Fria byten

Köpvillkor

 

Fraktavgifter

Fri frakt över 500kr inom Sverige. Beställer du för mindre än 500kr tillkommer en fraktavgift som du ser i kassan vid betalning.

Skrymmande produkter över 1,5 meter i varugrupperna inom vattensport så som vindsurfingbrädor, vågsurfingbädor, vindsurfingsegel, master, bommar, vattenskidor och wakeboards är fraktfritt med Bring när du handlar för över 4 500kr. Bring kommer att avisera dig angående leveransdag. Leverans sker fram till tomtgräns. 

Man är alltid välkommen att hämta sina beställningar i butiken. Givetvis utan kostnad.

 

Leverans

Alla våra webbordrar skickas med DHL där vi använder oss av DHL Servicepoint (postombud), Home delivery (skrymmande produkter över 1,5m) eller Stycke (företag) beroende på vilken produkt som ska skickas.

Vi skickar din beställning inom två arbetsdagar förutsatt att vi har erhållit komplett information. Under högsäsong kan det ta någon extra dag eller vid specialanpassningar så som vallning m.m.

Man kan alltid följa leveransen med sitt sändningsnummer för att se var paketet befinner sig. Alternativt är man välkommen att hämta sina varor kostnadsfritt hos oss i butik. Klicka då i ”hämta i butik” vid beställning.

 

Orderbekräftelse

När webbordern lagts kommer orderbekräftelsen på mail eller sms.

 

Betalning och säkerhet

Du kan betala med kortbetalning, direktbetalning via din banks internetbank, med Klarna faktura eller olika typer av delbetalningar via Klarna. Alla betalningar går via Klarna Checkout i vår webbshop.

För mer info om betalsätten hos Klarna finns här.

 

Retur/Ångerrätt

Motsvarar inte din vara förväntningarna och du vill returnera har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. Vill du skicka tillbaka varan, kontakta oss för returfraktsedel.

Returfrakt debiteras med 99kr, utom på skrymmande produkter där kostnaden på skidstavar är 199kr, skidor 249, cyklar 499kr, surf och vattensport över 1,5m 899kr.

Om varan inte kommer tillbaka i samma skick som den sålts med alla etiketter, tillbehör samt komplett förpackning kan ett avdrag utkrävas. Vid en retur står kunden för transportrisken. Vill du inte skicka den kan du alltid komma in med produkten till vår butik.

Retur- och bytesrätten gäller inte badkläder, underkläder och varor som är specialanpassade exempelvis längd- och alpinskidor där bindning monterats, kapade stavar och lästade pjäxor.

När vi mottagit, behandlat och godkänt din retur bekräftar vi återbetalningen till Klarna inom 2 arbetsdagar som sedan hanterar enligt sina villkor.

 

Byte

Bytesrätten gäller i 30 dagar och är kostnadsfri när du byter di vara till en annan storlek. Vi står för bytesfrakten vid ett tillfälle. Skrymmande varor står köparen själv för frakten (se Retur/Ångerrätt för kostnader).

 

Reklamation

Ska en vara reklameras kontakta oss via telefon eller mail. Vi gör sedan en bedömning tillsammans med tillverkaren och återkommer till dig. Vi kommer behöva se produkten/felet antingen på bild eller fysiskt. Bedöms felet som en reklamation står vi för fraktkostnaden. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämnden.

 

Garanti

För att vi ska kunna hantera en garantifråga behöver vi ett inköpsbevis. Har du tappat bort det fysiska beviset fungerar även kontoutdrag, kvittonummer, ordernummer eller fakturanummer tillsammans med giltig legitimation.

 

Outlösta varor

Hämtas paketet inte ut inom den angivna tiden och paketet skickas tillbaka till oss tar vi ut en avgift på 1000kr för cyklar, skidor och surf som är över 1,5m plus den faktiska fraktavgiften. Övriga varor debiteras med 300kr. Ett paket som inte hämtats ut betyder inte att köpet hävts, det måste alltid meddelas oss.

 

Reservationer

Vi eftersträvar en felfri hemsida men reserverar oss mot eventuella tryckfel eller felaktigheter på produktbilder.

Alla varor lagerhålls och finns även i vår fysiska butik. Skulle varan hunnit bli såld eller av annan anledning inte finnas kvar för leverans kontaktar vi dig omgående för att hitta en lösning.

 

Priser

I priserna ingår moms med 25 %. Vi reserverar oss för eventuella publiceringsfel och förbehåller oss rätten att ändra priser, specifikationer och villkor utan förhandsbesked.

 

Personuppgifter

Skidsport är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas av oss för att administrera kundrelationen samt för marknadsföringsändamål. Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part, utan stannar hos Skidsport Bromma.

Dina personuppgifter skyddas givetvis av GDPR.

Du kan läsa mer om hur vi hanterar cookies of personuppgifter här. 

 

Force Majeure

Skidsport Bromma är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl. a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighets beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t.ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden.

 

Företagsuppgifter

SkiCom Sweden AB org nr: 556543-0427

Brunnsgatan 1, 413 12 Göteborg

Telefon: 08-26 70 76

e-post: info@skidsport.nu