08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på ordrar över 500 kr

Fria byten

Om Skidsport Bromma

Hos oss på Skidsport Bromma möter du ett gäng engagerade medarbetare som inget hellre vill än att du ska få ut det allra bästa ur just din sport. Vi är experter på riktigt roliga sporter som längdskidor, rullskidor, alpinskidor, snowboard, vindsurfing, kitesurfing, vågsurfing, vattenskidor och wakeboards.

Alla våra medarbetare har gedigen kunskap om, och erfarenhet av, produkter inom skid- och vattensporter – de flesta är även själva aktiva utövare av någon av dessa sporter. Vi brinner för att ge dig den allra bästa servicen och det största utbudet av produkter för dina favoritaktiviteter, oavsett om du är tävlingsidrottare eller glad nybörjare. Vi svarar mer än gärna på dina frågor så tveka aldrig att kontakta oss om du vill ha råd om något.

Lite Skidsport historia

År 1979 slår Skidsport Bromma upp dörrarna för första gången. På den tiden var butiken enbart fokuserad på längdskidåkning, men sedan dess har sortimentet breddats till det ni hittar hos oss idag, alltså det mesta du kan tänka dig inom alpin skidåkning, längdskidåkning, snowboarding, kitesurfing, vågsurfing, vindsurfing, SUP, cykel och rullskidor. Verksamheten har även breddats till att innefatta skid och pjäxverkstad vintertid och cykelverkstad sommartid.

Man kan säga att Skidsport har två ansikten. På sommaren är butiken full med utrustning för vågsurf, vindsurf, kite, SUP och cykel. På vintern slår vi om till skidbutik med både utbud av längd, alpint och snowboard.

Varje medarbetare på Skidsport har ett gediget intresse och är regelbundna utövare av sporterna vars utrustning vi har i vårt sortiment. Med detta i ryggen kan vi med stolthet säga att alla produkter ni hittar hos oss håller riktigt hög standard.

Sedan Augusti 2022 ägs Skidsport av SkiCom AB som också har Udéns sport och Udéns Skiduthyrning i Göteborg under sina vingar. Vi ser fram emot framtiden tillsammans med Udéns sport!

Varmt välkomna!