08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på ordrar över 500 kr

Fria byten

Startsida / Service & Verkstad / Snowboardservice

Service Snowboard

Här på Skidsport har vi en fullserviceverkstad för både alpinskidor, snowboard och längdskidor. Vi monterar bindningar, reparerar trasiga snowboards och belag, slipar och vallar enligt dina önskemål. Vi får mycket positiv feedback för våra slipningar och vallningar.

I sliprummet står moderna Wintersteigermaskiner samt en Bolt Wax Future II (ung motsvarande Hot Box) med infraröd värme. Infraröd värme får in mer valla i belagen, skadar inte strukturer och belag samt ger ett överlägset resultat.

Du behöver inte boka tid utan är välkommen att lämna in din snowboarden när det passar dig. Normalt är vi klara på två arbetsdagar. I högsäsong, innan lov och stora lopp som Vasaloppet mfl behöver vi ha några extra dagar på oss men du kan alltid hämta skidorna inom 5 arbetsdagar.

 

Att tänka på när du lämnar in din Snowboard:

Då bindningarna inte kan sitta kvar på brädan under slipningen och vallningen måste de monteras bort. Det smidigaste är om du gör det hemma innan du lämnar in den, annars hjälper vi såklart till med detta på plats. Du kommer dock få ta med dig bindningen då vi inte har möjlighet att förvara lösa kundtillhörigheter.   

 

Priser Snowboard           

Slip, valla, kant 699 kr
Valla 399 kr
Kant 299 kr
Montering 299 kr
Express tillägg 199 kr
Slip + kant 599 kr
Ilägg belag 200 kr
Övrigt 299 kr

                                       

Valla snowboard