Stäng

08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter)

Fria byten

Startsida / Service & Verkstad / Snowboardservice

Service Snowboard

Här på Skidsport har vi en fullserviceverkstad för både alpinskidor, snowboard och längdskidor. Vi monterar bindningar, reparerar trasiga skidor och belag, slipar och vallar enligt dina önskemål. Vi får mycket bra kritik för våra slipningar och vallningar.

I sliprummet står moderna Wintersteigermaskiner samt en Bolt Wax Future II (ung motsvarande Hot Box) med infraröd värme. Infraröd värme får in mer valla i belagen, skadar inte strukturer och belag samt ger ett överlägset resultat.

Du behöver inte boka tid utan är välkommen att lämna in skidorna eller snowboarden när det passar dig. Normalt är vi klara på två arbetsdagar. I högsäsong, innan lov och stora lopp som Vasaloppet mfl behöver vi ha några extra dagar på oss men du kan alltid hämta skidorna inom 5 arbetsdagar.

 

Att tänka på när du lämnar in din Snowboard:

Då bindningen inte kan sitta kvar på brädan under slipningen och vallningen måste den monteras bort. Det smidigaste är om du gör det hemma innan du lämnar in den, annars hjälper vi såklart till med detta på plats. Du kommer dock få ta med dig bindningen då vi inte har möjlighet att förvara lösa kundtillhörigheter.

 

Prislista Snowboard

 

 

Slip, valla & kanter

 

599 kr

Ilägg belag

från

200 kr

Valla

 

399 kr

Planslipning

 

399 kr

Kantslipning

 

199 kr

Montering av bindning (ej köpt hos oss)

 

199 kr

Express (för brådskande ärenden, 1-2 dagar)

 

199 kr

                                                         

Valla snowboard