Stäng

08-26 70 76

Fri frakt inom Sverige på order över 500 kr (Gäller ej varor över 1,5 meter inom Surf)

Fria byten

Startsida / Vindsurf / Vindsurfingpaket / Uppblåsbart vindsurfingpaket för barn
Uppblåsbart vindsurfingpaket för barn
Uppblåsbart vindsurfingpaket för barn

Kona

Play 8.0

Mer info

Play 8.0

Barnen älskar den här. Kona Play 8.0 är en uppblåsbar bräda utformad för att ha kul på, med stabil och kompakt design. Den är lätt men robust och därmed enkel att hantera. Med Play 8.0 får barnen sin första erfarenhet av att paddla och vindsurfa. Play 8.0 har mastfotsinsert och en avtagbar centerfena. Paketerad i en smidig ryggsäck och med tillhörande pump för att blåsa upp brädan med.

Komplettera med en uppblåsbar vindsurfrigg, tex en Kona Air Rig, så har du ett paket som utan tvekan får plats att ta med på bil- eller båtsemestern. Eller smidigt i garaget.

 

Storlek

Längd: 244cm

Bredd: 76.2 cm

Höjd: 12.2 cm

Volym: 145L

Vikt: 7.5kg

Rek vikt: < 60 kg

Kona

Air Rig (Uppblåsbar Vindsurfing Rig)

Mer info

Air Rig (Uppblåsbar Vindsurfing Rig)

Konas nya Air rigg är ett fantastiskt lätt paket där både mast och bom består av uppblåsbara element som gör riggen nästan viktlös (1,2-1,5 kg totalt beroende på storlek).

Kona Air Rig passar juniorerna och nybörjarna som vill ha något lätt och enkelt att få den där första härliga känslan av vindens kraft och farten under fötterna, eller dig som vill kunna segla med din SUP utan att behöva ha för mycket prylar. Ihoppackad ryms allt i en påse inte mycket större än en liten ryggsäck.